دانلود تحقیق درمورد فوائد گیاهان
با دانلود تحقیق در مورد فوائد گیاهان در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق فوائد گیاهان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق فوائد گیاهان ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:12 صفحه
قسمتی از فایل:
نتايج تحقيقات علمي جديد نشان ميدهد كه گياه اسفناج خاصيت ضد سرطاني بسيار بالايي دارد به همين علت به سلطان گياهان معروف است.
معمولا از اسفناج هم به صورت خام در سالاد و پخته در تهيه برخي غذاها مانند آش و بوراني استفاده ميشود.
اسفناج داراي مقادير زيادي ويتامينهاي A ، B، B2 و C بوده و در درمان برخي بيماريها مفيدست.
همچنين، اين گياه داراي عناصر معدني مانند آهن و يدست، كه به خاطر داشتن آهن، مصرف آن به اشخاص كم خون توصيه ميشود.
اين گياه به دليل داشتن ويتامينها و املاح گوناگون، براي زنان باردار بسيار مفيد و نشاط آور و در درمان افسردگي نيز مؤثر و بوي بد دهان را از بين ميبرد.
پس از پختن اسفناج نبايد آب آن را دور ريخت، چرا كه سرشار از املاح و ويتامينهاست و يك نوشيدني بسيار مناسب محسوب ميشود.
فوائد گردو برای بيماران ديابتی
نتايج يك مطالعه جديد نشان مي دهد گردو سطح كلسترول خوب خون (HDL) در بيماران ديابتي تيپ دو را كه در معرض ابتلا به آرترواسكلروز عروق قلب هستند ، افزايش مي دهد.
طبق گزارش ارائه شده در سايت هلث اند ايج يك رژيم غذايي روزانه نسبتا كم چرب (يا كمتر از 30 درصد كالري به صورت چربي) كه شامل 30 گرم گردو باشد ، منحني ليپيدي بيماران ديابت تيپ دو را بهبود مي بخشد. گردو حاوي مقادير قابل ملاحظه اي اسيدهاي چرب اشباع نشده (اسيدهاي چرب امگا – سه) است كه مسوول اين تاثيرات سودمندند. اسيدهاي چرب امگا – سه مقاومت به انسولين را كه يكي از علايم اوليه ديابت تيپ دو است ، بهبود مي بخشد.
در اين مورد كه گردو از هر نوع آجيل ديگر ميزان امگا – سه بيشتري دارد ، ترديدي وجود ندارد. ميزان امگا – سه در انواع آجيل شامل بادام ، پسته ، بادام زميني ، فندق 0.4 انس در هر گرم و در گردو 2.5 گرم در هر انس مي باشد. اما لازم به ذكر است كه برخي انواع ديگر آجيل نقاط قوت خود را دارند. براي مثال بادام بيشترين ميزان ويتامين E بادام زميني بيشترين ميزان نياسين ، فندق از بالاترين مقدار منگنز و پسته از حداكثر ميزان فتيواسترول ها برخوردار است.
بنابراين اگر آجيل دوست داريد ، محدوده انتخاب شما برحسب كمبودي كه احساس مي كنيد ، وسيع است. اما شايد بهترين انتخاب ، افزايش مصرف امگا – سه با خوردن 10 گردو در روز باشد.
انار بوي بد دهان را از بين ميبرد
پوست، ريشه و ساقه درخت انار تانن فراوان و الكالوئيدهاي مختلف دارد كه يكي از آنها پله تيرين است كه بهترين داروي بيماريهاي انگلي روده است.
انار ميوهاي سرد و خنك و خوردن انار از ابتلا به بيماري قند جلوگيري ميكند.
مركز بهداشت و درمان استان مركزي اعلام كرد: انار خون را تصفيه كرده و تقويتكننده قلب است.
مصرف انار بوي بد دهان را از بين برده و دهان را پاك ميكند.
انار شيرين را جهت تسكين درد سينه، سرفه و انار ترش را جهت كاهش غلظت خون، فشار خون و چربي خون مصرف كنيد.
انار شيرين ميوهاي مقوي و صدا را صاف ميكند و براي درمان درد سينه و سرفه كاملا مؤثرست و باعث تسكين خارشهاي بدن ميشود.
خوردن انار شيرين شادي بخش بوده و درخشان كننده چهره است.