دانلود تحقیق درمورد تصميمگيري گروهي
با دانلود تحقیق در مورد تصميمگيري گروهي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق تصميمگيري گروهي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق تصميمگيري گروهي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد تصميمگيري گروهي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:8 صفحه
قسمتی از فایل:
تصميمگيري گروهي: نكات كليدي : گروهها در برابر افراد: اين موضوع كه آيا گروهها تصميمگيران بهتري از افراد هستند موضوع سادهاي نيست و بستگي به چند عامل دارند مانند نوع وظيفهي مربوطه. گروهها معمولاً عملكردي بهتر از افراد دارند. زماني كه وظايف قابل تقسيمبندي هستند، گروهها همچنين داراي يك مزيت در وظايف مربوط به حل مشكلها هستند، چون آنها به احتمال قوي كسي را در درون خود دارند كه داراي يك جواب قابل قبول هستند، گروهها داراي پتانسيل ايجاد عقايد مربوط به اعضاي گروه ميباشد. از بُعد منفي گروهها ميتوانند دچار نقصان در پروسه شوند كه از كمبود هماهنگي نشأت ميگيرد آنها همچنين احتمالاً بر اساسِ ساعات فردي بازده كمتري دارند.
قطبيت: تحقيق اخير نشان داده است كه گروهها تصميماتِ خطرناكتري را نسبت به افراد ميگيرند. اين پديده به عنوان يك پديدهي (تغيير خطر) شناخته ميشود، اگرچه تحقيق بعدي نشان داده است كه تغييرات به سوي احتياط نيز روي ميدهد. هماكنون شواهدي وجود دارد مبني بر اين كه وقتي افراد براي بحث در مورد يك قطبيت موضوعي گرد هم ميآيند آنها با قرار گرفتن در يك موقعيت كه بينهايتتر از موقعيت متوسط اعضاي گروه قبل از بحث است، به گردهمايي خود خاتمه ميدهند، سه تئوري اصلي وجود دارد كه سعي ميكند قطبيت را توضيح دهد: مقايسهي اجتماعي، تأثير اطلاعاتي، و تئوري هويت اجتماعي.
تفكر گروهي: تفكر گروهي به عنوان «يك گرايش جستجوي توافق زودهنگام» تعريف ميشود. علائم اصلي تفكر گروهي شامل 1- توهمِ بيارزش بودن، يك باور مسلم، در اخلاقيات گروه، يك ديدگاه مشخص در مورد ديدگاه خارج از گروه يك توهمِ اتفاق آرا ميباشد. تفكر گروهي به وسيلهي انتقاد سركوب شده، اختلاف گروه، يك ديدگاه مشخص در موردِ ديدگاه خارج از گروه و يك توهمّ اتفاقآرا ميباشد. تفكر گروهي به وسيلهي انتقاد سركوب شده، اختلاف عقيده، و ابراز عقايد ديگر بحث را محدود ميكند. اين منجر به تصميمات ضعيفتري ميشود. تفكر گروهي را ميتوان پيشگيري كرد اگر گروهها به اختلاف عقايد بيشتر از تأييد آنها اهميت دهند و آن هدايتكنندگان را تضمين كند، افراد قوي ديگر عقايدشان را پس از افراد قدرت كمتر بيان كنند گروهها بايد همچنين بحث را با كارشناسان در خارج از گروه تشويق كنند، يك «حامي شيطان» كه كارش مخالفت كردن با ديدگاههاي همه است تعيين كنند.
گروهها در برابر افراد: در موضوع Az اشاره شد كه شعور و خرد سنين مخصوصاً مفيد و مؤثر نيست چون غالباً متناقض است مثلاً در رابطه با گروهها و اين كه چقدر عملكرد در آنها خوب است آيا ما بايد اعتقاد داشته باشيم كه دو نفر بهتر از يك نفر است يا اين كه دو آشپز كار را خراب ميكنند؟ آيا درست است كه گروهها تصميمات خوبي را ميگيرند يا تصميماتشان به واقعيت نزديكتر است؟ تعجبآور نيست كه پاسخ تا حدي پيچيدهتر از يك بله يا خير ساده است چون بستگي به چند عامل مانند وظيفهي مورد نظر دارد. مثلاً گروهها عملكردي بهتر از افراد دارند وقتي كه وظايف قابل تقسيم و توضيحاند. گروهها همچنين داراي يك مزيت در وظايف و امور حل مشكل ميباشد. آنها از نظر آماري احتمال بيشتري وجود دارد كه كسي را در ميان خودشان داشته باشند كه يك پاسخ قابل قبول داشته باشد. مزيت ديگر براي گروهها اين است ك آنها داراي پتانسيل ايجاد عقايد يك عضو گروه ميباشند. با وجودِ اين همچنان كه ما مشاهده خواهيم كرد چه زماني در مورد تفكر گروهي بحث كنيم گروهها هميشه بر اين مزاياي بالقوه سرمايهگذاري نميكنند از بُعد منفي گروهها ميتوانند دچار نقصان پروسه شوند كه از عدم وجود هماهنگي نشأت ميگيرند، آنها همچنين احتمال دارد بر اساس ساعات فردي داراي كارايي و بازده كمتري باشند، اگرچه بر طبق اهميت تصميم اين ممكن است يك مشكل نباشد واضح است كه بعضي از قسمتهاي اين تحقيق ارتباط كمتري با گروههاي شركتكننده در امور جسمي در مقابل امور ادراكي دارد، اگرچه گروههاي ورزش و تمرين مجبورند تصميمهايي را هم در درون زمين و هم خارج از آن بگيرند و يك آگاهي از بعضي از فوايد و مضرّات مرتبط با تصميمگيري گروهي در هنگامي كه آنها آن را انجام ميدهند مفيد خواهد بود.