دانلود تحقیق درمورد اقسام آسيبهاي سازمانهاي اطلاعاتي
با دانلود تحقیق در مورد اقسام آسيبهاي سازمانهاي اطلاعاتي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق اقسام آسيبهاي سازمانهاي اطلاعاتي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق اقسام آسيبهاي سازمانهاي اطلاعاتي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد اقسام آسيبهاي سازمانهاي اطلاعاتي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:15 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمه
در عصري كه اطلاعات بعنوان يك كالاي بسيار با ارزش در اداره جوامع و تحولات جهان ايفاي نقش مينمايد سازمانهاي اطلاعاتي و امنيتي نقش مهمتري نسبت به گذشته پيدا كردهاند. يكي از ويژگيهاي عمده اطلاعات در اين عصر سرعت مبادله آن و همچنين نقش بخشهاي غيردولتي در اين مقوله است در حاليكه در گذشته علاوه بر فقدان تجهيزات پيشرفته ارتباطي، اطلاعات در انحصار دولتها بوده است. بنابراين در چنين شرايطي سازماهاي امنيتي كه نقش عمدهاي در حفظ امنيت ملي و امنيت عمومي جامعه ايفا مينمايند از مأموريت حساستري برخوردار ميگردند. ليكن اين سازمانها نيز همانند ساير نهادها در معرض آسيبهاي خاصي قرار دارند. و لذا هر چه سازمان پيچيدهتر، حساستر و مهمتر باشد شناخت آسيب و آفتهاي آن نيز اهميت بيشتري پيدا ميكند.
در اين مقاله آسيبهايي كه نيروهاي اطلاعاتي را از درون و بيرون سازمان تهديد ميكند مورد بررسي قرار گرفته است.
تفاوت عمده و اساسي انسان با ديگر جانداران كه ملاك انسانيت اوست و منشأ چيزي به نام تمدن و فرهنگ انساني گرديده در «بينشها و گرايشهاست.»
ارسطو بشر را اصولاً حيوان بيولوژيك ميدانست و معتقد بود كه براي تبيين طبيعت او بايد خصوصيات، قابليتهاي بدني وارثي او را اصل قرار داد.
افلاطون فكر ميكرد كه بشر حاصل نوعي از اجتماع است و در جمهوري خيالي خود، معتقد بود كه با به كار بردن نهادهاي تربيتي و اجتماعي ميتوانيم طبيعت بشر را به هر صورت كه بخواهيم، درآوريم (2)
اميرالمؤمنين (ع) ميفرمايد: «اتزعم انك جرم صغير و فيك نطوي العالم الاكبر.»
ساختمان وجودي آدمي يك نظام تشكيلاتي فوقالعاده ظريف و پيچيده است، اين ساختمان آمادگي ورود به خير و شر را دارد. انسان موجودي است كه در هر دو جهت استعداد رشد را دارد، به خصوص در مشاغلي كه با گناه و يا مطالبي رو به تزايد گناه، قرار گيرد. اين انحراف در مسير تربيت بشر با سرعت بيشتري حركت خواهد كرد و زاويه كوچك انحراف در شروع، به فاصلهاي عميق تبديل خواهد شد.
بررسي عوامل مختلف مانند انگيزه، نيت- زمينههاي بروز استعدادهاي طالب خير و شر، و مسائلي از قبيل از وظايف پيشگيرانه يك سازمان حفاظت اطلاعاتي است.
دو باغ را در نظر بگيريد كه از نظر آب و خاك و هوا و حرارت، درختان و بوتهها يكسانند. اگر باغبان يكي از آنها به آفات، آسيبها و نابودي باغ خود توجه داشته باشد، آن باغ از طراوت، شادابي، شكوفه، گل و ميوههاي فراوان برخوردار خواهد بود ولي اگر باغبان ديگر به آفات و آسيبهاي باغ خود توجه نداشته باشد، در نتيجه باغي پژمرده و ميوههاي كرم خورده خواهد داشت.
انسان نيز چنين است، اگر به آفات روحي و جسمي خود توجه نكند، عنصري خطرناك و آلوده خواهد شد و اگر همين انسان در محيطي مانند محيط اطلاعاتي و امنيتي كه زمينههاي آسيب شغلي در آن بيشتر فراهم است قرار گيرد ولي به آسيبها و آفات توجه نداشته باشد با سرعت و شدت بيشتري به مرزهاي آلودگي نزديك خواهد شد.
سازمانهاي امنيتي كه مأموريتهاي خاص آن با پنهانكاري همراه است و براي اجراي اي مأموريت از ابزار و شيوه خاص پنهانكاري نيز استفاده مينمايند با آسيبهاي پنهاني در درون و بيرون از سازمان مواجه هستند.