دانلود تحقیق درمورد سازمان بهداشت جهاني
با دانلود تحقیق در مورد سازمان بهداشت جهاني در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سازمان بهداشت جهاني را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سازمان بهداشت جهاني ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد سازمان بهداشت جهاني
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:24 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمه
در 1948 تاسيس شد هدف آن دستيابي همه مردم دنيا به بالاترين سطح سلامتي است.
همچنين سلامتي از نظر روحي و رواني و اجتماعي علاوه بر سلامت جسماني مورد نظر اين سازمان است . اين سازمان توسط 192 نماينده عضو مجمع عمومي بهداشت اداره مي شود.ایران هم عضو این سازمان ویکی از اعضای فعال آن است .
سازمان بهداشت جهانی نسبت به وخیم تر شدن بحران کمبود پزشک و کارکنان بهداشتی در کشورهای فقیر هشدار داد
هفتم آوریل برابر با 18 فروردین ماه برابر با روز جهانی بهداشت است. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد شعار امسال در این روز همکاری برای سلامتی است. کارکنان بهداشتی در جهان بخش اصلی سیستم بهداشت و سلامت اند. گزارش امسال سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد که کشورهای فقیر با کمبود شدید پزشک و متخصص روبروهستند. بنا به گزارش سازمان بهداشت جهانی کمبود پزشک، پرستار و کارکنان امور بهداشتی سبب گسترش بیماری ها و افزایش شمار مرگ و میر در کشورهای فقیر جهان می شود. در گزارش سالانه سازمان بهداشت جهانی آمده است که به بیش از 4 میلیون پزشک و کارکنان بهداشتی در 57 کشور جهان بویژه در آفریقا و آسیا نیاز است. هم اکنون نزدیک به 1.3 میلیارد تن در جهان از امکانات ابتدایی بهداشتی محروم اند.
سازمان بهداشت جهاني در مقابله با بيماري ايدز ناكام ماند
سازمان جهاني بهداشت روز دوشنبه با انتشار گزارشي در ژنو اعلام كرد كه اين سازمان به هدف سه ساله خود براي جلوگيري از بيماري ايدز در كشورهاي فقير دست نيافته است.
بر اساس اين گزارش، قرار بود در سال ۲۰۰۳تا ۲۰۰۵ميلادي داروهاي اين بيماري در دسترس سه ميليون نفر مبتلا در كشورهاي فقير قرار گيرد ولي در پايان اين مهلت دو ساله تنها يك ميليون و سيصد هزار نفر از اين داروها بهرهمند شدند.
گرچه در اين گزارش تصريح شده است كه دسترسي بيماران به تسهيلات درماني مرتبط با اين بيماري طي دو سال گذشته سه برابر شده است اما هم اكنون ۶ميليون و ۵۰۰هزار نفر از مبتلايان به ويروس "اچ.آي.وي" در كشورهاي فقير نياز درمان فوري دارند.
در اين گزارش تاكيد شده است كه جامعه جهاني بودجه بسيار زيادي را براي اين كار در نظر گرفت ولي به دليل ضعف مراكز بهداشتي و نيز كمبود نيروهاي امدادگر در كشورهاي مورد نظر، اين طرح به نتيجه مطلوب نرسيد.
آمار نشان ميدهد كه در سال گذشته 40 ميليون نفر در سراسر جهان به ويروس اين بيماري آلوده بودند كه از اين تعداد بيش از ۳ميليون نفر جان باختند .
سازمان بهداشت جهاني":زيمبابوه پائينترين سطح اميد به زندگي را دارد
آمار منتشر شده از سوي "سازمان بهداشت جهاني" در روز جمعه نشان داد كه زندگي در زيمبابوه كوتاهتر از ديگر كشورهاي جهان است و انتظار نميرود كه هيچ مرد و يا زن اين كشور به سن ۴۰سالگي برسد.