دانلود تحقیق درمورد گرافیک متحرک
با دانلود تحقیق در مورد گرافیک متحرک در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق گرافیک متحرک را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق گرافیک متحرک ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد گرافیک متحرک
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:64 صفحه
قسمتی از فایل:
فهرست مطالب
عنوان صفحه
طراحی گرافیک چیست؟............................................................................ 1
مفهوم كلي هنر گرافيك............................................................................. 4
تصوير و نوشته............................................................................................. 6
آغاز پديده تبليغات..................................................................................... 8
زبان نوشتاري و تعليم مذهبي...................................................................... 12
تاريخچة تبليغات بازرگاني......................................................................... 14
مقدمه......................................................................................................... 15
نخستين تبليغ گران..................................................................................... 17
چشم انداز پیشۀ طراحی.............................................................................. 24
مفهوم های طراحی جدید........................................................................... 29
گرافیک تلویزیونی.................................................................................... 48
انواع گرافیک کامپیوتری........................................................................... 60
منابع........................................................................................................... 61
طراحی گرافیک چیست؟
طراحى گرافيک در واقع اصطلاحى است عام براى حرفهاى متشکل از طراحى حروف، تصويرسازي، عکاسى و چاپ بهمنظور ارائه اطلاعات يا آموزش.اين اصطلاح را اولين بار ويليام اديسون ديگينز در سال ۱۹۲۲ بکار برد.با اين همه فقط پس از جنگ جهانى دوم بود که کاربرد آن رايج شد.
ارتباط بصرى در مفهوم وسيع آن تاريخ طولانى مدتى دارد.زمانى که انسان اوليه براى يافتن غذا به شکار مىرفت و جاى پاى حيوانى را بر روى گِل مىديد، در واقع نوعى نشانهٔ بصرى را مشاهده مىکرد.اثر گرافيکى مىتواند نشانه باشد، مانند حروف الفبا؛ يا يک نظام نشانهاى ديگر را شکل دهد؛ مانند علائم جادهاي.علائم گرافيکى در کنار هم تشکيل تصوير مىدهد.طراحى گرافيک در يک معنا حرفهٔ انتخاب يا ساخت علائم و آرايش آنها بر يک سطح براى انتقال يک ايده است.گرافيک هنرى است که ترسيم کردن و نگاشتن عناصر اصلى آنرا تشکيل مىدهند.
طراحى گرافيک به مثابهٔ يک تخصص فقط از واسط سدهٔ بيستم مطرح شد.تا آن هنگام شرکتها و مؤسسات تبليغاتى توسط هنرمندان تجارى اداره مىشد.اين متخصصين عبارت بودند از: صفحهبند؛ حروفچين که عنوان و متن را با تمام جزئيات طرحريزى مىکرد؛ تصويرگران که هر نوع آثار ترسيمى از نمودارهاى فنى تا اسکيسهاى مُد را تهيه مىکردند؛ هنرمندانِ طراح حروف، روتوشکاران و ديگرانى که طرحهاى نهايى را براى تکثير آماده مىکردند.امروزه طراح گرافيک با مؤسسات و آتليهها همکارى دارند.آنها نه تنها تبليغات و آگهىها، بلکه مجلات و روزنامههايى را که اين آگهىها در آن چاپ مىشوند، طراحى مىکنند تا اواخر سدهٔ نوزدهم آثار گرافيکى بهصورت سياه و سفيد بر کاغذ چاپ مىشد.طى چندين سده، کارکردهاى اصلى گرافيک اندک تغييرى يافته است و هر طرح ممکن است به چند روش مورد استفاده قرار گيرد.نخستين کارکرد طراحى گرافيک معرفى يا شناسائى است گفتن اينکه يک چيز چيست؟ يا متعلق به کجاست؟ مانند علائم ساختماني، تابلو، برچسب روى بستهبندىها و ...کارکرد دوم که در اصطلاح حرفهاى ”طراحى اطلاعات“ شناخته مىشود، در زمينهٔ اطلاعرسانى و آموزش است و رابطهٔ يک چيز را با يک چيز ديگر از نظر جهت، موقعيت و مقياس مشخص مىسازد.مانند نقشه، نمودار.کارکرد سوم که متمايزتر از اين دو کارکرد است يعنى نمايش و تبليغ (پوستر و آگهي) که به قصد جلبتوجه مخاطب و ماندگار کردن پيام است.
در قرن بيستم تبليغات و چاپ تجارى به هنر گرافيک يورش مىبرد اما آثار چاپى هنرى که به وسيلهٔ ماشينهاى دستى و به روشهاى کمابيش سنتى انجام مىگيرد، به زندگى خود ادامه مىدهد.هنرمندان تجسمى به ابداعات طرح و حروف مىپردازند.ليتوگرافي، حکاکى روى