نکات مهم و کلیدی شيوهنامة ايران راهنماي استناد به منابع اطلاعات فارسي و انگليسي سيروس عليدوستي فخرالسادات محمدي حميد كشاورز محمد ابويي اردكان 1391
پديدآورنده هر اثر علمي نوشتار خود را بر دو ستون استوار ميدارد؛ يـا بـر پـايـة انديشـههـا و يافتههاي خود سخن ميگويد يا از گفت
0
8.5k
- پديدآورنده هر اثر علمي نوشتار خود را بر دو ستون استوار ميدارد؛ يـا بـر پـايـة انديشـههـا و يافتههاي خود سخن ميگويد يا از گفتهها و نوشتههاي ديگران بهره ميبـرد.
- اخلاق علمـي حكـم ميكند كه استفاده از كلام و نوشتار ديگران با اشاره به منبـع آنهـا باشـد.
- استفاده از روشهای گوناگون برای استناد یا ارجـاع بـه منـابع پدیـد آمده است.
- شیوهنامه شیکاگو دارای قدمت بیش از یکصد سال است و پانزدهمین ویرایش آن در سال 2003 منتشر شده است.
- شیوهنامه شیکاگو به تفصیل به معرفی نظامهای استناد پرداخته و علاوه بر قواعد کلی، شیوه استناد بـه انـواع منـابع را ماننـد کتـاب، مقالـه، و... در شکلهای چاپی و الکترونیکی ارائه کرده است.
- ناشران و نشریهها معمولاً روشهای متنوعی را که گاهاً روش استناد به انواع منابع را نیز دربر ندارند، ملاک کار خود قرار میدهند.
- وجود تنوع در الگوها تحلیل استنادی را به عنوان یکی از روشهای تحلیل اطلاعات دشوار میسازد.
- شیوهنامه ایران راهنمای استناد به منابع اطلاعات فارسی و انگلیسی به صورت نویسنده-تاریخ و بر اساس شیوهنامه شیکاگو ویرایش پانزدهم است.
- در تمام شیوهنامه تلاش بر ارائه مثالهای واقعی برای استنادات فارسی بوده است، اما در مواردی که نمونههای واقعی یافت نشد، مثالهایی غیر واقعی ارائه شده است.
- شیوهنامه ایران همراه با کاستیهایی است و خوانندگان محترم دعوت میشوند تا با گوشزد این کاستیها و ارائه پیشنهادهایی برای تکمیل آن، راه را برای دستیابی به شیوهنامههای بهتر هموار سازند.
محتوای فایل دانلودی
تایپ متنی به همراه برخی تصاویر و جدول ها در قالب پی دی اف
راهنمای استفاده
این فایل به صورت پی دی اف در قالب جزوه تایپی و متن است.